De kwaliteit van BioTech USA

BioTech USA heeft zijn sporen in de branche ruimschoots verdiend. Sinds 1999 is BioTech USA overal ter wereld een populair sportvoeding merk bij krachtsporters en bodybuilders wereldwijd. Maar ook professionals en recreanten uit andere sporten hebben over de jaren heen het merk gevonden. Bij Fit Powder vind jij een groot assortiment supplementen uiteenlopend van eiwitten tot fatburners. De beste producten zijn terug te vinden tegen de beste prijs.

BioTech USA is groot geworden door zijn betrouwbaarheid. Elke batch wordt gecontroleerd in laboratoria voordat deze verkocht kan worden. Er wordt scherp op toegezien dat alle supplementen voldoen aan de strenge eisen van de European Food en Safety Authority (EFSA). Hierdoor ben jij als consument verzekerd van de hoogste kwaliteit sportvoeding.

Toont alle 15 resultaten

Biotech 100% Pure Whey

100% Pure Whey

11.9044.90
Biotech BCAA Zero

BCAA Zero

23.90

Beef Amino

16.90
Biotech Black Blood Caf

Black Blood Caf+

34.90

CLA 400

18.90
Biotech Creatine Monohydraat

Creatine Monohydraat

12.90

Creatine PH-X

27.90

Hydro Whey Zero

19.9059.90
Biotech Hyper Mass

Hyper Mass

13.9044.90
Biotech Iso Whey Zero

Iso Whey Zero

17.9054.90
Biotech Liquid Amino

Liquid Amino

19.90
Biotech Rice Protein

Rice Protein

15.90
Biotech Super Fat Burner

Super Fat Burner

15.90

Thermo Drine

17.90

Thermo Drine Liquid

12.90

Al jaren een vertrouwd merk binnen de branche

BioTech USA is al 20 jaar een grote naam binnen de supplementen industrie. Een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn innovatieve en hoge kwaliteit producten. Het doel van dit merk is altijd gelijk gebleven: het promoten van sport en een gezonde levensstijl.

Over de jaren heen heeft dit veel actieve atleten uit verschillende takken van sport aangesproken. Dit heeft BioTech USA gebracht to waar het nu is. Dankzij het brede assortiment supplementen variërend van verschillende soorten whey-eiwit tot een divers aanbod van essentiële vitamines en mineralen.

BioTech USA heeft een duidelijke focus op de behoefte van de sporter

Het brede assortiment van BioTech USA laat zien waar het om draait: de behoefte van de sporter. Er is altijd goed gekeken naar een sterke ingrediënten mix die past bij elk moment van training en dieet. Hierdoor is er voor elk type sporter – recreant of serieuze sporter – een supplement van hoge kwaliteit beschikbaar voor de juiste situatie. Of je nu een wielrenner bent, voetballer of met grote regelmaat in de sportschool te vinden bent. Bij Fit Powder vindt je de beste producten terug die jou verder kunnen helpen in jouw levensstijl en sportieve prestaties.

BioTech USA Nederland

BioTech USA Nederland en Fit Powder is in één zucht te noemen. Fit Powder is al jaren een officieel verkooppunt van BioTech USA producten in Nederland en België. Inmiddels hebben wij 5 jaar ervaring als officieel verkooppunt in Nederland en België. Naast onze uitgebreide kennis over de producten en supplementen van BioTech USA kunnen wij jou ook verder helpen met het behalen van jouw persoonlijke doelen. Dit doen wij door gerichte adviezen van producten in relatie tot jouw trainings- en voedingsschema.

Het komt geregeld voor dat klanten ons vragen welke supplementen het beste passen binnen hun schema’s. Als verkooppunt van BioTech USA Nederland geven wij gerichte toelichting over de te gebruiken supplementen en de beste manier om deze in te zetten.

BioTech USA is in Nederland en België eenvoudig te bestellen in de webshop op fitpowder.nl. Ook andere top merken zoals Scitec Nutrition zijn verkrijgbaar en met het grootste gemak te bestellen.